Енигма Технолоджи English 

Енигма Технолоджи
Новини
Конференция за ИТ сигурност IDC "IT security Roadshow" 2007
27-03-2007

На 12 април в София ще се проведе тазгодишното издание на конференцията по ИТ сигурност на IDC "IT security Roadshow". Основна тема на конференцията е сигурността при използването на модерни интернет технологии и как да се защитят организациите, използващи тези технологии.

В действителност ИТ сигурността е непрестанен процес, който покрива всички аспекти на ИТ: от хардуера и архитектурата на системите до настройките на софтуера и начина, по който се използва мрежата. въпреки че специалистите като цяло са наясно с този принцип, само малка част от тях го прилагат на практика. Организаторите на конференцията се надяват да стимулира промяната на този подход като важно място ще се отдели на превантивните мерки. Световно известни специалисти ще коментират как да се рапознаят заплахите, преди те да са блокирали операциите на организацията.

Основни партньори на конференцията са Сиско, Симантек и БиЕмДжи ООД. Медийни партньори са в-к Компютри, Екон.бг, Инвестор.бг, в-к Пари, в-к Сега, сп. Тема и др.

idc-cema.com
 
Enigma Technology © 2006 - 2023