Енигма Технолоджи English 

Енигма Технолоджи
Новини
Уеб Медия Груп и Енигма Технолоджи стартират сайта за търсене на имоти – http://imotera.ibox.bg
25-06-2007

На 18.06.2007 стартира сайта за търсене на недвижими имоти http://imotera.ibox.bg. Партньори по проекта са интернет компаниите Уеб Медия Груп и Енигма Технолоджи.

Imotera.ibox.bg дава възможност на български и чужди интернет потребители да търсят недвижими имоти в България в огромен брой активни обяви на български и английски език. Резултатите се извличат директно от търсачката за имоти Imotera.com, която обновява своята база данни директно от сайтовете на агенциите за недвижими имоти.

Достъпът до офертите може да се осъществи през формите за съкратено търсене за имоти, разположени на всички сайтове на Уеб Медия Груп. Навигацията на сайта е изключително улеснена, с оглед бързото достигане до желаните резултати.

Imotera.ibox.bg дава възможност за контекстна реклама с платени препратки, които се появяват в зависимост от конкретното търсене, както и банер реклама.

Уеб Медия Груп АД е собственик на новинарските сайтове http://news.bg и http://topsport.bg, финансовите сайтове http://money.bg и http://finance.news.bg и сайта за обяви http://vsi4ko.bg .

Енигма Технолоджи АД притежава портала за строителство, архитектура и обзавеждане http://comfort.bg, сайта за промоции http://bonus.bg и търсачката за имоти http://imotera.com. Компанията има дял от сайта за телевизия http://tvtv.bg.


Енигма Технолоджи
 
Enigma Technology © 2006 - 2023