Енигма Технолоджи English 

Енигма Технолоджи
Проекти
Обща информация

COMFORT.BG е водещият интернет портал за строителство, архитектура и обзавеждане. Повече от 5000 посетители ежедневно търсят специализирана бизнес информация на неговите страници. COMFORT.BG свързва строители, производители и търговци с корпоративни и крайни клиенти, като ги улеснява при избора на продукти и услуги. Абонати на портала са над 6000 фирми от бранша. Повече от 40 000 регистрирани потребители на COMFORT.BG имат достъп до специфична информация и получават специализирани бюлетини в няколко направления.

COMFORT.BG В ИНТЕРНЕТ
COMFORT.BG бързо се утвърди като място, където бързо нарастващата група от интернет потребители все по-често намира желаната и актуална информация в бранша. Едно от основните предимства на COMFORT.BG е специализираната аудитория, която се привлича, както чрез специфичната информация в него, така и в резултат на заеманата позиция при търсене на информация в Интернет. Към момента COMFORT.BG излиза на първите страници на значимите търсачки по много ключови думи и комбинация от думи в съответната област.

ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА COMFORT.BG?
Основната част от посещенията на COMFORT.BG са в делнични дни между 9ч. и 18ч. Многобройните посетители на портала са работещи хора в активна възраст, които търсят специализирана информация в областта на строителството, архитектурата, обзавеждането. Голяма част от тях посещават портала във връзка с работата си. Професионалната аудитория се допълва и от представителите на фирмите-абонати, които не само предоставят, но и получават информация.

 
Enigma Technology © 2006 - 2024